Erfaren prosjekteringsleder

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning for OEC Consulting
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Vi er i sterk vekst og søker nå utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjekteringsledere til spennende offentlige byggeprosjekter, utbyggingsprosjekt for en privat oppdragsgiver, samt utviklingsprosjekt for en av våre nære samarbeidspartnere.

KVALIFIKASJONER

Stillingen krever relevant høyere utdanning og 5-20 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du evener å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging.

VI KAN TILBY

Vi har en rekke spennende oppdrag. Hos oss får du mulighet til å lede prosjekteringsarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljø på feltet, preget av stolthet og entusiasme. Vi har en spennende kombinasjon av unge, dynamiske og svært erfarne medarbeidere. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser.

Søk stillingen her

Kontaktperson:

Terje Lund

Franchisetager

tlu@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: