Bildeling integrert i bokonsept

Sammen med Vestaksen Eiendom utvikler Hertx BilPool et bokonsept som inkluderer bildeling på det nye boligprosjektet Stadionkvartalet i Drammen.

- Vestaksen Eiendom står for en moderne og grønn boligutvikling. Stadionkvartalet blir et av de første leilighetskompleksene med egen dedikert bildelingsordning. I fremtiden vil alle nye boligutviklingsprosjekter ha dette som standard tilbud. Det er enklere, billigere og mer miljøvennlig sammenlignet med at alle har egen bil, sier Eivind Thorne, Manager for Hertz BilPool.

Hertz investerer stort i sin bildelingsordning, og opplever god vekst.

- Vår visjon er at alle som bor innenfor ring 3 i Oslo aldri være mer enn 500 meter fra en bildelingsplass, sier Eivind Thorne.

- Bilpoolordningen er en fremtidsrettet, kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning. Via app på mobilen bestiller du og låser opp bilen som er lokalisert nært kontoret eller der du bor. Man betaler per time og for kjørte kilometer, drivstoff er inkludert i prisen. Å være tilknyttet Hertz BilPool gjør at du har tilgang til en bil når du trenger det samtidig som du slipper kostnadene og stresset som følger av å eie egen bil når man bor sentralt i Oslo, sier Eivind Thorne i Hertz BilPool.