Grunnkurs i kvalitetsrevisjon

StedKolbotn, Norge
ArrangørTFSK
Fra21.01.2015
Til23.01.2015
TidspunktOnsdag kl 8.30 - fredag kl 16.00

Målgruppe:
Hvordan få kvalitetsrevisjoner til å fungere etter hensikten?

Revisjon er en gransking av et på forhånd definert område, foretatt av en kvalifisert person som er uavhengig av det området som granskes.

Interne og eksterne revisjoner er viktige verktøy for å kunne vedlikeholde og ikke minst forbedre organisasjoners kvalitetssystemer.

For å lykkes må man etablere god revisjonsskikk!

Kursomtale:
Intern kvalitetsrevisjon skal gjennomføres i henhold til Internkontrollforskriftene i Norge, ISO 9001, Plan og bygningsloven, Styringsforskriften offshore og en rekke andre forskrifter og lover.

Kurset tar sikte på å gi en generell innføring i intern og ekstern revisjon (revisjon av leverandører) og fremhever spesielt den mulighet man har til å benytte intern revisjon i sammenheng med analyser, problemløsning og forbedring. Både intern og ekstern revisjon er dekket da forskjellene på dem er små.

Det kreves ingen forkunnskaper til kurset. Kurset er egnet for personell som skal gjennomføre interne revisjoner eller trenger kjennskap til dette. Foruten omfattende teoretisk gjennomgang, er en del av tiden avsatt til praktiske øvelser som går ut på å planlegge og gjennomføre en revisjon i henhold til utlevert dokumentasjon.

Kurset varer i 3 dager. Fyldig kursdokumentasjon er inkludert. Spørsmål om kurset kan rettes til off@qma.no.

Påmeldingsfrist: 5. januar

Program og påmelding