Prosjektleder boligutvikling, Skanska Bolig Trondheim

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.Konsernet har i dag ca 57 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa, USA og Latin-Amerika. Omsetningen i 2013 var på ca 136 milliarder svenske kroner. Omsetningen i Norge var på ca 13,5 milliarder.

Skanska Bolig er Skanska Norges profesjonelle boligutvikler. Vi kjøper tomter og utvikler og bygger moderne og miljøriktige hjem og boligområder i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Vi er opptatt av å forstå kundenes behov og at kundene våre skal være trygge på oss og boligkjøpet de gjør. Som eneste boligutvikler i Norge har vi 10 års reklamasjonsfrist på våre boliger.

FirmaSkanska Bolig AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.01.2015

 Skanska Bolig søker kommersielt orientert prosjektleder som har blikk på muligheter med kunden i fokus.

Som prosjektleder vil du ha mulighet til å jobbe med boligprosjekter gjennom hele verdikjeden; fra tomteervervelse, gjennom fasen fra idé og regulering, til salgsstart og gjennomføring av hjem og boligområder. For den rette byr stillingen på mulighet til å videreutvikle seg som prosjektleder i en profesjonell byggherreorganisasjon.

Vi søker deg som har tidligere erfaring med utvikling og gjennomføring av suksessfulle boligprosjekter, helst fra byggherresiden. Ideelt sett har du erfaring fra kommunale prosesser og kontakt med offentlige myndigheter; ledelse av prosjektteam og koordinering av arkitekter og konsulenter; budsjett- og resultatansvar; og vet hva som skal til for å skape økonomi i prosjektene. Du vet at en fornøyd kunde forventer litt mer enn å flytte inn i et feilfritt hjem. Du vil gjerne bidra til at kunden anser hele boligbytteprosessen, fra kontraktsignering via innflytting og ut reklamasjonstiden, som en frydefull opplevelse.

Vi tror du har høyere relevant utdannelse som siv.ing./ingeniør, økonom. Du har gode språkferdigheter innen norsk og engelsk. Du vet hvordan du skal spille alle impliserte i prosjektet gode gjennom ledelse og dine samarbeids- og relasjonsevner. Du er initiativrik, engasjert og entusiastisk og vet at du kan lykkes gjennom målfokus og ved å være resultatorientert. Du er opptatt av kvalitetssikring og har fokus på miljø og sikkerhet. Det er viktig for oss at du etterlever og bygger opp under våre verdier om åpenhet, ydmykhet og ved å tenke helhetlig.

Vi kan tilby spennende utfordringer, gode videreutviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser i et av verdens største entreprenørselskap, som er finansielt solid og med god forankring i det lokale markedet. Hos oss vil du finne utfordrende oppgaver med mange grensesnitt; et godt arbeidsmiljø; et godt inntektspotensial og verdsatte ansattgoder.

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontaktperson: Line Snøfugl Storvik +47 93 44 46 38, alternativ HR-sjef Birgitte Dahl +47 98 21 01 27

Søknadsfrist 4. januar. Vi vil behandle søknader fortløpende.

Vis flere stillinger: