Prosjektleder - Drammen eller Tønsberg

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeFlere fylker
StedDrammen eller Tønsberg
Søknadsfrist30.11.2014

Prosjektavdelingen i Statens vegvesen Region sør har ansvar for regionens store og komplekse plan- og utbyggingsprosjekter. Dette gjelder på både riks- og fylkesveger. Ansvaret spenner fra kommunedelplan via reguleringsplan til bygging.

Prosjektavdelingen har ledig stilling som prosjektleder. Stillingen vil i hovedsak bli tillagt ansvaret for store planoppdrag i Buskerud og Vestfold. Kontorsted er Tønsberg eller Drammen. Det må påberegnes en del reisevirksomhet.

Arbeidsoppgavene blir i første omgang,å ha prosjektlederansvaret for kommunedelplanene for prosjektene rv35 Hokksund-Åmodt i Buskerud og den nye fastlandsforbindelsen i bypakken for Tønsbergregionen. i Vestfold. I tillegg kan det bli aktuelt med andre store planoppgaver i porteføljen, både på riksveg og fylkesveg. Du vil ha kontakt og samarbeid internt og mot eksterne samarbeidsparter. Som prosjektleder skal du lede og utvikle lokal prosjektorganisasjon og ha totalansvaret for gjennomføring av planprosjektene. I tillegg vil du ha ansvar for sikkerhet, kvalitet og fremdrift. Prosjektleder vil ha budsjettansvar for prosjektet, men stillingen medfører ikke personalansvar. Prosjektleder vil rapportere til prosjektavdelingens avdelingsdirektør, og vil videre inngå i avdelingens ledergruppe.

Dette ønsker vi oss

Vi ser etter trygge prosjektledere som har evnen til å lede dyktige fagfolk på en tydelig måte.

I Statens vegvesen ønsker vi å være profesjonelle, fremtidsrettede og inkluderende. Som prosjektleder er det viktig at du

  • kommuniserer og samhandler godt, ser løsninger og kan vise handlekraft gjennom faglig styrke
  • engasjerer medarbeidere og samarbeidspartnere til å tenke i framtidsscenarioer og vurderer hvilke krav dette stiller til det vi leverer
  • jobber målrettet for at Statens vegvesen skal være imøtekommende, ha omtanke for omgivelsene og være tilgjengelig

Kvalifikasjonskrav

Du har utdanning fra universitet eller høgskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring fra prosjektledelse eller aktuelle fagområder kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det forutsettes relevant erfaring og høy kompetanse på større og/eller kompliserte planprosjekter.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

For mere informasjon, ta kontakt med Avdelingsdirektør Anette Aanesland på telefon 95120546.

Søk jobben her