Rådgivende ingeniør VVS - prosjekt/disiplinledere

Rada Engineering & Consulting AS er et ledende ingeniør - og konsulentselskap som leverer ingeniørkompetanse til de største selskapene i Norge. Vi tenker verdiskapning gjennom kvalitet i alle ledd. Vi er en kompetansebedrift med høy faglig integritet innen olje & gass, bygg- og anleggsteknikk, landbasert industri og maritim virksomhet.

FirmaRada Engineering & Consulting
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter senior ingeniører/sivilingeniører med kompetanse innen fagområdene VVS, elektrotekniske anlegg og lysdesign.

Du må være sivilingeniør/ingeniør med minimum 10 års erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet. Erfaring fra disiplinledelse evt. prosjektledelse er ønskelig, og erfaring fra byggeplassoppfølging/byggeledelse er en klar fordel. Avdelingen jobber med VVS, elektrotekniske anlegg og lysdesign. Utfordringene varierer fra tidligfaserådgivning, konseptstudier, tilstandsanalyser, prosjektering og oppfølging av tekniske anlegg i drift.

Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag. Du vil her få muligheten til å jobbe i en rekke store, komplekse og spennende prosjekteringsoppdrag.

Kvalifikasjoner:

Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende faglig bakgrunn innen VVS-teknikk, gjerne med fagbrev i bunn

Selvstendig, fleksibel, omgjengelig, god teknisk innsikt, praktiske evner

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk eller annet skandinavisk språk

Vi tilbyr deg:

Svært gode personlige utviklingsmuligheter

Svært gode konkurransedyktige betingelser

Spennende utfordringer

Godt og uformelt arbeidsmiljø

Kompetansefond

Fast ansettelse

Firmahytte

Fleksibilitet

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Bengt Haugsøen

+47 909 77 424

bengt@rada.no

Trond Henanger

+47 473 02 061

trond.henanger@rada.no

Vis flere stillinger: