Elektromontør søkes til sikkerhetsbransjen

FirmaRett Bemanning for Sikkerhetsgruppen Nordstrand
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde, Sikkerhetsgruppen , leverer alarm og vektertjenester i Nordstrand og Søndre Nordstrand. Sikkerhetsgruppen har i dag 8500 alarm og inspeksjonskunder og har en sterk forankring i Nordstandsområdet. De er nå på jakt etter en alarmmontør som vil bli organisert inn i datterselskapet Sikkerhetsgruppen Teknikk.

Som montør vil du installere kablet alarmutstyr på boliger og næringsbygg i kundeområdet. Du vil også utføre service på kundens eksisterende alarmanlegganlegg. Du vil også ha som oppgave å delta på befaringsrunde der du i samråd med sikkerhetsrådgivere skreddersyr alarmpakken slik at hver kunde får en optimal løsning. Hverdagen for en montør er variert og du vil treffe nye mennesker og problemstillinger hver dag.

Hvem ser vi etter?

Vi er på utkikk etter utadvendt og engasjert elektriker/montør med erfaring fra å arbeide med kablet anlegg . Du er et nysgjerrig JA - menneske som står på litt ekstra når det trengs. Du har gjerne erfaring fra sikkerhetsbransjen. Du har interesse for teknisk utstyr og et smittende engasjement for håndverket ditt. For å lykkes og trives i rollen som montør, må du være ansvarsfull, men også nøyaktig og pålitelig. Vi ser etter deg som er meget serviceorientert god til å snakke med kunder og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver:

Installasjon av alarmutstyr

Service på eksisterende utstyr hos kunde

Nøkkelhåndtering Kundebehandling/kundeservice

Mersalg

Personlige egenskaper/Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Du er en god relasjonbygger du har selvtillit og god på å skape tillit.

Du er selvstendig og løsningsorientert.

Struktur og serviceinnstilling er en selvfølgelighet.

Elektrikere oppfordres til å søke

Vi tilbyr:

Gode betingelser for den rette. Kompetanseutvikling på svært  attraktive produkter på markedet. Et hyggelig og faglig sterkt arbeidsmiljø. Bilordning.

Søk her

Kontaktpersoner

Merete Gillebo

Partner

Merete.Gillebo@rettbemanning.no

95126148