Multiconsult søker nye medarbeidere, Industri Olje og Gass - Trondheim

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult Trondheim inngår i Region Midt og flytter inn i nyoppførte kontorlokaler i september 2014 sentralt på Sluppen i Trondheim. Enheten består av omlag 200 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vårt mål er blant annet å bidra i utviklingen av klimanøytrale byområder preget av arkitektur med høy kvalitet. Det å legge til rette for en infrastruktur med klimavennlig areal- og transportutvikling utgjør også en sentral del av vår virksomhet.


FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.12.2014

Multiconsult bygger bro mellom fortid og fremtid, og representerer en spydspiss innen teknologisk utvikling. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de uten unntak skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling.

Vi har bidratt til å muliggjøre samfunnsutviklingen i Norge siden 1908 og ser for oss at vi kommer til å prege samfunnsbyggingen også de neste hundre årene. Vi dyrker muliggjøringskulturen og behandler medarbeidere som gjerne heller sprenger grenser enn å gå rundt dem, som våre fremste ambassadører.

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere med erfaring fra industri olje og gass.

- Ønsker du å være med på å bidra til vår videre satsing og utvikling? Hvis "ja" ser vi frem til å høre fra deg.

Multiconsult tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø preget kompetente og engasjerte medarbeidere
  • Stillinger med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Trondheim
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Dersom du blant våre utlyste stillinger ikke finner en konkret stilling som etterspør din kompetanse, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Du kan også ta direkte kontakt med oss via denne mailadressen: are.magne.kregnes@multiconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: