Nettbrett for en robust arbeidshverdag

For første gang lanserer Samsung et nettbrett som er utviklet og tilpasset arbeidsmiljøer som stiller høye krav til robusthet og holdbarhet.

Galaxy Tab Active er et lett 8 tommers nettbrett der Samsung har kombinert egen kompetanse og innovasjonsevne med eksperthjelp fra yrkesutøvere som stiller høye krav til arbeidsverktøyene sine. Resultatet er et nettbrett som man kan bruke på kontoret som vel som i krevende utendørsmiljøer.

Tåler støv, vann og kulde

Nettbrettet er IP67-klassifisert. Det innebærer at den er støvtett, tåler vann på en meters dybde i 30 minutter, og temperaturer fra -20°C til +60°C. Det følger også med et cover som beskytter nettbrettet ytterligere. Tab Active har en batteritid på 8-10 timer, og takket være den lyssterke skjermen med antirefleksbehandling er dette et nettbrett som takler de fleste utfordringer utendørs.

Kameraet har autofokus og 3,1 megapiksler og leser strekkoder. NFC-kompabilitet og C-Pennen som kan brukes med arbeidshansker på, gjør Tab Active til et arbeidsverktøy som både effektiviserer og øker produktiviteten. Tab Active spiller også på lag med den mobile sikkerhetsprogramvaren Samsung KNOX. Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, med wifi (3 800 kr) eller wifi/4G (4 800 kr), 16GB + MicroSD (opp til 64GB).