Avdelingsleder med erfaring innenfor ventilasjon søkes

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeMøre og Romsdal
StedVolda
Søknadsfrist02.12.2014

For kunde er vi ute etter en dyktig prosjektleder som kan lede og videreutvikle avdelingen i Volda. I dag er der fem ansatte ved denne avdelingen.

Arbeidsoppgaver vil være daglig drift av kontoret samt planlegging, prosjektering, fremdrift og gjennomføring av prosjekter.

Personen som går inn i stillingen bør være salgsorientert, som har evne til å videreutvikle eksisterende kunderelasjoner samt skape nye.

Krav til kvalifikasjoner:

- Ingeniør eller annen relevant utdanning/praksis

- Erfaring som prosjektleder og/eller gjerne selger

Egenskaper:

- Strukturert, målrettet, engasjert og serviceinnstilt

- Gode kommunikasjons- og koordineringsevner

- Norsk må beherskes muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

- Gode betingelser for rette vedkommende

- Stor påvirkning av egen arbeidssituasjon

- Gode forsikringsordninger

- Firmahytte.

Høres dette attraktivt ut? Send søknad og CV i dag til HR/Bedriftsrådgiver Bodil Jåtun Molvik på mail: bjm@rettbemanning.no. Ved relevante spørsmål, tlf: 95878082.

Evt søk her

Vis flere stillinger: