Avdeling Vannkraft søker fagspesialist - damkonstruksjoner

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.12.2014

Vannkraftavdelingen har i dag 28 medarbeidere og holder til på Swecos hovedkontor, på Vækerø i Oslo. Vi har et nært samarbeid med tilsvarende avdeling i Trondheim, som også består av ca. 30 medarbeidere. Damgruppen på Vækerø er i dag 11 personer og består av en god kombinasjon av erfarne ingeniører med NVE godkjenning og unge, lovende ingeniører, alle med en stor interesse for damkonstruksjoner.

Våre kunder er alt fra private utbyggere av vannkraftverk i dagen og i fjell med tilhørende konstruksjoner som dammer, inntak og rørgater, til store regionale aktører som Statkraft og Statnett. Typiske oppdrag er fra tidlig fase undersøkelser/befaringer, teknisk spesifisering av nytt utstyr, utarbeidelse av forespørsels dokumenter, forhandlinger, kontrakts utarbeidelse og prosjektering. I tillegg kommer oppfølging under prosjektering, montasje og idriftsettelse.

Arbeidsoppgaver

I fagområdet vannkraft ønsker vi personer med faglig styrke og tyngde innen damkonstruksjoner. Vi søker person med sterk faglig kompetanse /erfaring innen betong- og fyllingsdammer.

Følgende oppgaver vil være sentrale som fagspesialist:

  • Følge opp og delta i faglige diskusjoner med NVE og iverksette og bruk av NVE's retningslinjer for prosjektering
  • Forestå spesialistoppgaver som inkluderer beregninger og rapporter
  • Være mentor for yngre kolleger og bistå faglig utvikling på tvers av Sweco Norge.
  • Bistå og delta i damprosjektering, hovedtilsyn, revurderinger og damrehabiliteringer
  • Kundekontakt og tilbudsgiving

Muligheter

Grunnet Swecos markedsposisjon og selskapets størrelse i inn- og utland har vi en god ordreinngang. Sweco har kontorer i 12 land i Europa og internasjonalt benytter vi oss av våre ressurser og kontakter i hele selskapet. Motiverte og dyktige medarbeidere vil lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vedkommende kan forvente verdifull kompetanse– og erfaringsoverføring fra internasjonalt arbeid. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø innen vannkraft og anlegg med mange utviklingsmuligheter. Dersom du er motivert til å være med å videreutvikle og styrke vår posisjon i dette markedet, oppfordrer vi deg til å søke.

Din bakgrunn

Vi søker deg som er M.Ing. og med sterk faglig kompetanse /erfaring med konstruksjon av betong- og fyllingsdammer.

Vi ønsker i tillegg at du er:

  • Kundeorientert
  • Løsningsorientert, ser muligheter framfor problemer
  • Er mål bevist og opptatt av resultat
  • Er lagspiller og kan være veileder for yngre medarbeidere
  • Opptatt av kvalitetssikring
  • Har godt humør

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Frode Ålhus

Avdelingsleder

917 12 720

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: