Islann ny sjef i Multifag

Etter tre år i firmaet, hvorav det siste halvannet året som daglig leder, forlater Frode Heimark nå etter eget ønske Multifag AS. Øystein Islann tar over sjefsstolen i Grenlands-firmaet.

Øystein Islann blir ny sjef i Multifag

Med Frode Heimark ved roret har Multifag de siste årene gjennomgått store omorganiseringer og står nå bedre rustet enn noen gang til å møte utfordringene byggebransjen står ovenfor.

Styret i Multifag har konstituert Øystein Islann som daglig leder av selskapet fom. 14. november 2014. Multifag får en sterk arvtaker i Øystein. Han har fungert som nestleder i Multifag siden han kom inn i firmaet i 2013, og vil derfor representere en viktig kontinuitet for både ansatte, kunder og leverandører. Øystein Islann kommer fra Jernbaneverket, er utdannet jurist, rundet nylig 40 år og er bosatt på Skotfoss i Skien.

Øystein ser fram til å ta fatt på oppgaven og føre selskapet videre i henhold til selskapets langsiktige strategier. Spesielt nevnes fokuset på ivaretakelse av en sterk sikkerhetskultur og det sosiale ansvaret som ligger i opplæring og kompetanseheving av faglærte håndverkere.