Brannrådgiver

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.02.2015

Sweco har pr. i dag ca 60 rådgivere innen brann og sikkerhet fordelt i hele landet, hvorav 17 i Bergen. På grunn av stor arbeidsmengde med både en- og flerfaglige oppdrag, ønsker vi å ansette flere innen fagområdet brann.

Arbeidsområder

Vi er fortrinnsvis ute etter personer med erfaring innen brannteknisk rådgivning. Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Utføre prosjektering og rådgivning innen brannteknikk
  • Være med å videreutvikle branngruppen i Bergen
  • Bidra til innsalg av prosjekter og utarbeidelse av tilbud
  • Utføre oppdragsledelse
  • Utføre overordnet kvalitetssikring
  • Delta i markedskontakt og kundeoppfølging

Muligheter

Som brannrådgiver i Sweco sitter du midt i smørøyet vedrørende flerfaglig prosjektering da vårt kontor inneholder samtlige fag. Med utstrakt koordinering med våre kolleger på andre lokasjoner, vil du få stor mulighet til å påvirke utviklingen av eget fagfelt.

Din bakgrunn

Vi ønsker at du har minst 2 års relevant erfaring.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Cato Eigeland

Gruppeleder Brann & sikkerhet

+47 951 58 598

cato.eigeland@sweco.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: