Åpen søknad!

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1400 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta
FylkeHele landet
Søknadsfrist30.11.2014

Vi satser på de som tør litt mer

Vi jobber for å trekke ned snittalderen, få inn flere unge talenter og flere jenter i vår bransje

Vi er stadig på jakt etter den beste arbeidskraften innenfor bygg- og anleggsbransjen. Derfor ser vi etter deg som er ung, og som tør å ta egne valg og utfordre både deg selv og andre i en variert arbeidshverdag. Hos oss er det slik at er du god nok, er du gammel nok. Vi i Mesta tror på mangfold, og vi vet at evner og kompetanse er fordelt likt mellom menn og kvinner.

I Mesta kan man jobbe innenfor mange spennende fagområder. Vi trenger både fagarbeidere og andre som ønsker å prøve seg i bransjen, kanskje til og med ta fagbrev hos oss. Det er til enhver tid behov for kreative og kompetente medarbeidere innen fagene vei og anlegg, anleggsmaskinfører, betong, fjell og bergverk, automasjon og elektro i hele landet.

Du må som fagarbeider hos oss like å være ute under ulike værforhold, enten om det er å sikre elektriske installasjoner i tunneler og på bruer i storm og regnvær, eller å sloss med naturkreftene for å holde viktige veier åpne på høyfjellet.

Vi leter også alltid etter ledertalenter. I Mesta kan du jobbe i store eller små prosjekter, selvstendig eller i team. Vi er opptatt av å utvikle de unge talentene som tør å kaste seg ut i en jobb full av utfordringer. Hos oss får du anledning til å bygge kunnskap og kompetanse.

Typiske stillinger vi til stadighet har behov for er:

Fagarbeidere

Driftsledere

Anleggsledere

Prosjektledere

Geologer

Geomatikere

Elektromontører

Send oss en åpen søknad her. Last opp din CV og skriv noen stikkord om hvem du er og hvor i landet du ønsker å jobbe.

Vi oppfordrer deg også selv til å følge med på konkrete stillinger som publiseres på våre nettsteder, men vil ta kontakt med deg dersom vi har noe som kunne passe din profil nå.

Søk her

Kontaktpersoner

Henriette Bakke Nielsen

HR-konsulent

henriette.bakkenielsen@mesta.no

41459481

Metha Leonhardsen

HR-leder

metha.leonhardsen@mesta.no

Vis flere stillinger: