Atlas Copco miljøsertifiseres

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia har blitt tildelt sertifisering innenfor arbeidsmiljø, miljø og kvalitet.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia har siden oktober 2014 hatt et sertifisert ledelsessystem for arbeidsmiljø, miljø og kvalitet ifølge standardene OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 9001:2008.

Jobber proaktivt

Sertifiseringen innebærer at selskapet arbeider proaktivt med arbeidsmiljø, miljø og kvalitet for å oppnå kontinuerlig forbedring av sine interne prosesser og rutiner.

– Sertifiseringen innebærer en kvittering på at vi har kvalitetssikret virksomheten vår når det gjelder miljø og kvalitet. Vi har nå kraftig fokus på en kontinuerlig forbedring av prosesser og rutiner, sier Pernilla Nilsson, SHEQ Manager ved Atlas Copco Construction Technique Scandinavia i en pressemelding.

– Vil virke positivt

– Vi har arbeidet hardt for å oppnå dette, og det kommer til å ha en positiv innvirkning på vår salgs og servicevirksomhet. Våre medarbeideres delaktighet og engasjement i dette arbeidet har vært en forutsetning for å lykkes med sertifiseringen, sier Jan Fourie, administrerende direktør i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Salg- og serviceansvar

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er ansvarlig for salg og service av Atlas Copcos entreprenørverktøy, portable kompressorer, pumper, generatorer, lystårn samt asfalterings- og kompakteringsutstyr i Skandinavia.

Sertifiseringen er gjennomført på oppdrag fra Atlas Copcos, av det uavhengige sertifiserings- og serifiseringsorganet Lloyd´s Register (LRQA).