A Bygg satser på Interaxo

Entreprenørfirmaet A Bygg er blant de første selskapene til å ta i bruk Joint Collaborations samhandlingsløsning Interaxo.

Det skriver A Bygg i en pressemelding mandag.

Alle A Byggs prosjekter håndteres nå gjennom den nye samhandlingsløsningen, heter det i meldingen.

En effektiv samhandlingsløsning er, ifølge A Bygg, nødvendig for å holde orden på prosjektplaner, dokumenter og prosesser.

Med Interaxo får administratorer, prosjekterere og utførere felles tilgang til alle aktuelle dokumenter og tegninger, samt én felles plattform for kommunikasjon, skriver bedriften i pressemeldingen.

– Avgjørende for valget av Interaxo var brukervennligheten som kommer med et så intuitivt og oversiktlig system. Utgangspunktet for å benytte seg av samhandlingsløsningen var å ha en felles katalogstruktur med oppdaterte tegninger, men på grunn av den oversiktlige mappestrukturen bestemte vi oss raskt for å bruke det som et fullverdig dokumentsenter, uttaler prosjektleder i A Bygg, Morten Raugstad.

– Stadig flere aktører i byggebransjen får øynene opp for gode skybaserte samhandlingsløsninger som er skreddersydd for bransjens behov, og dermed gir økt prosjektkvalitet og lønnsomhet. Vi ruller nå ut vår egenutviklede samhandlingsløsning Interaxo til bygg- og anleggsbransjen, og er svært glade for at aktører som A Bygg ser verdien av å ha en effektiv samhandlingsløsning som kjernen i deres prosjektleveranse, sier salgsdirektør Knut Albin Andersen i JOINT Collaboration.