Arkivbildet er hentet fra en av turene Yngres nettverk har arrangert.

Yngres nettverk samles før Fjellspreng

Yngres Nettverk i NFF håper unge «fjellsprengere» kaster seg med når de igjen inviterer til fagsamling dagen før Fjellsprengningskonferansen.

Fagsamlingen onsdagen før den tradisjonsrike Fjellsprengningskonferansen er ett av Yngres Nettverks faste arrangementer. Tradisjonelt har turen gått til et tunnelprosjekt i nærheten av hovedstaden, i år er det Atlas Copco på Langhus som får besøk av en stor gjeng med unge «fjellsprengere».

Kort om Yngres nettverk

Yngres nettverk har som mål å være en samlingsarena for yngre ”fjellsprengere”. Nettverkstreffene skal ha fokus på spennende foredrag rundt teknologi og aktuelle problemstillinger i tiden. Yngres nettverk legger stor vekt på muligheten for nettverksbygging og sosialt samvær. Nettverket har 3-4 samlinger i året.

– Det blir en dag der vi skal bli bedre kjent med utstyret og teknologien Atlas Copco leverer, men det blir også innlegg om både injeksjon og sprøytebetong, opplyser Sindre Log, som sitter i kjernegruppa i Yngres nettverk.

På programmet står også et innlegg av Margrethe Øie Langåker, som skal presentere sine resultater fra masteroppgaven ”Joberget løsmassetunnel – Ingeniørgeologisk analyse av stabilitet og sikring med rørparaply”

Sindre Log sier de håper på cirka 50 deltakere og han oppfordrer generelt alle unge i bransjen til å bli med på samlingene i regi av Yngres nettverk.

– I tillegg til det faglige innholdet får man muligheten til å bygge nettverk med andre unge fra ulike deler av bransjen, sier Log.

Fagsamlingen i Yngres nettverk går av stabelen 26. november. På nettverkets Facebook-side finner du informasjon omprogram og påmelding.