Snart nyutdannet sivilingeniør? Se her!

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2800 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen - Bygg & Samferdsel
FylkeOslo
Søknadsfrist11.01.2015

Vi kan tilby en karriere innen: VA, vei, byggkonstruksjon, samferdselskonstruksjon og geoteknikk.

Seksjon Bygg & Samferdsel i Oslo har et solid og kompetent fagmiljø med over 50 medarbeidere. Vi sitter i flotte kontorlokaler på Lysaker og er en del av et større tverrfaglig miljø i divisjonen Engineering Arkitekt Land (DEAL). DEAL har nærmere 400 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stockholm, Luleå, Gøteborg og Malmø.

Seksjon Bygg & Samferdsel har en bred faglig sammensetning og kan derfor løse de fleste utfordringer i markedet med egen kompetanse. Der kapasitet og kompetanse ikke strekker til samarbeider vi tett med våre kollegaer ved de øvrige kontorene i DEAL. Vi ønsker nå å vokse videre og samtidig bidra til at nyutdannede innenfor disse fagområdene blir tatt i mot ute i arbeidslivet på en god måte både i forhold til spennende oppgaver og godt sosialt miljø.

Prosjektene vi jobber med er svært varierte, fra de store tverrfaglige samferdsels- og byggprosjekter til de mindre enfaglige. I mange prosjekter samarbeider vi med vår egen entreprenør i totalentrepriser (både prosjektering og bygging), noe som gjør at våre medarbeidere utvikler kompetanse på hvordan ting virkelig gjøres på byggeplass og kan ta dette med inn i prosjekteringen. Dette sikrer en hurtig utvikling hos den enkelte.

Hva vi kan tilby:

  • Flat struktur med store muligheter for intern karriere for rett person.
  • Deltagelse i et vinnerteam.
  • Tverrfaglig fagmiljø med solid kompetanse.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Kursing og faglig oppbygging.
  • Positivt og engasjerende arbeidsmiljø.
  • Fadderordning.
  • Aktivt bedriftsidrettslag med treningsmuligheter internt på huset.
  • Moderne lokaler på Lysaker.

Klar for karrierestart? Bli med oss på laget!

Søk her!

Kontaktperson(er):

Line Sønju

mob: +47 98668375

Jan Espen Tennvann

mob: +47 922 31 344

Vis flere stillinger: