Tekniske byggeledere

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist17.12.2014

Sweco trenger flere dyktige tekniske byggeledere (VVS- Elektro, ITB-koordinator) for gjennomføringsfasen.

Vår avdeling for prosjekt- og byggeledelse i Oslo har i dag ca. 30 medarbeidere. Vi ønsker styrke vår gruppe med tekniske byggledere med bakgrunn innen elektro og VVS.

Primært kontorsted vil være hos Sweco på Vækerø, men du vil også kunne ha arbeidssted hos våre kunder eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus.

Arbeidsoppgaver:

Du vil arbeide med byggeledelse av BA-prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere.

Muligheter:

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil, som har definert "Sustainable engineering and design" som en bærebjelke i sine tjenester og måten å jobbe på.

Vi har som målsetning å tilby PA-team til våre kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder og medarbeidere innen prosjektstyring, byggeledelse og SHA-koordinatorer.

Nå håper vi å høre fra deg!

Din bakgrunn:

Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 5 års erfaring fra teknisk bygge-/anleggsledelse.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne byggeledelse høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.

Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt. Vi ønsker søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.

Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Linda Hårvik

Avdelingsleder

+47 926 96 121

Halvor Tuv

Gruppeleder

+47 975 25 506

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: