Robert Norbeck (t.v.) og Øivind Horpestad. Foto: Team Bane

Lederskifte i Team Bane

I forbindelse med restrukturering i Team Bane gruppen tar Norbeck fra 1. januar 2015 over stillingen som daglig leder i Team Bane AS

Avtroppende daglig leder Øivind Horpestad (45), går inn som konsernsjef i moderselskapet Team Bane Holding. Robert Norbeck (43) har vært ansatt i Team Bane AS siden Januar 2014. Norbeck har sin bakgrunn fra SKANSKA hvor han har vært ansatt i 19 år.

Team Bane har på rekordtid blitt en ledende jernbaneentreprenør i Norge. Siden oppstart i 2011, hvor man hadde 6 ansatte og omsatte for 2 millioner, passerer de i år 330 millioner i omsetning med 148 fast ansatte. Selskapet forventer i 2015 en omsetning på NOK 450 millioner i Norge og SEK 400 millioner i Sverige. Øivind Horpestad trer nå inn i rollen som konserndirektør og vil ha ansvar for konsernets overordnede strategi, oppbygning av nye markeder og forretningsområder.

- Jeg er veldig glad styret har besluttet at Robert er den som tar over Norge, uttaler Øivind Horpestad.

- Robert har vært her i snart et år. Han kjenner nå vår kultur, våre verdier og våre ansatte, han er etter min mening den beste til å lede selskapet videre, han vil sikre fortsatt sunn vekst i Norge. Robert er godt likt av både ansatte, samarbeidspartnere og styre. Jeg føler meg helt trygg på at han vil utvikle selskapet positivt, og jeg ser frem til å fortsette arbeide med ham, legger han til.

- Det er for meg både en ære og en utfordring å ta over. Horpestad har ledet selskapet fra null til over 330 millioner i omsetning på tre år, man har i løpet av perioden vokst til 148 ansatte. Å ta over dette selskapet, og å skulle utvikle det videre er selvsagt spennende. Vi har en enormt flink stab, og stor tro på fremtiden, og ikke minst vi har en klar strategi på hvordan vi skal sikre vår posisjon og gå fra å være nummer to i år til å bli nummer en. Min oppgave vil være å føre den strategi ut i praksis, og sikre at vi når våre mål. Markedet ser ekstremt bra ut fremover, det er en enorm satsning på infrastruktur ov er veldig godt posisjonert. Jeg gleder med veldig til å ta fatt på dette arbeidet, sier en fornøyd Robert Norbeck.