Multiconsult inviterer til Oscar-seminar

Multiconsult inviterer til OSCAR-seminar hvor de ser på hvilke verdier som skapes i tidligfase av byggeprosessen.

I FoU-prosjektet «OSCAR», som handler om «Verdi for eier og bruker av eiendom - hva kreves i tidligfase og gjennomføringsprosess?» ser Multiconsult på hva som skaper verdi, hva innholdet i tidligfase skal være for å oppnå verdier og hvordan dette skal sikres gjennom prosjekterings- og byggeprosessen.

Livsløpet til et bygg starter ved unnfangelsen og tidligfaseplanleggingen. Derfor blir integrert arkitektur, tekniske løsninger og brukerhensyn som besluttes her styrende for hele livsløpet. Men det er først i bruksfasen vi ser hvor vellykket (eller ikke) dette har vært.

- Det pågår i dag flere initiativ, programmer og FOU-prosjekter som har tematikk som grenser opp mot det vi jobber med i OSCAR. Vi ønsker derfor å informere om OSCAR, få informasjon om andre initiativ og prosjekter, samt få innspill som vi kan ta med oss i OSCAR. Partnerne i OSCAR ønsker å bidra til vellykket implementering av kunnskap og resultater fra FOU-prosjektet i hele byggenæringen, og dette vil være et første skritt som vi håper mange vil være med på, sier Svein Bjørberg i Multiconsult.

Med dette som bakgrunn inviterer «OSCAR» til frokostseminar om OSCAR og flere andre sentrale prosjekter/initiativer. Frokostseminaret finner sted fredag 28. november 2014 hos Multiconsult på Skøyen (Nedre Skøyen vei 2). De starter med frokost fra kl. 07.30 og avslutter med lunsj kl. 11.00.

Foruten Oscar vil det også bli innlegg fra andre prosjekt som SAMBIM, Bygg21, BA2015, SPEED UP og Prosjekt Norge.