Kommunikasjonsrådgiver - Tromsø

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist27.11.2014

Statens vegvesen Region nord søker etter ny kommunikasjonsrådgiver i Tromsø.

Rådgiveren blir en del av kommunikasjonsstaben som i dag har 7 medarbeidere med kontorsted i Bodø, Harstad og Tromsø. Den nye medarbeideren får kontor i Tromsø.

Kommunikasjonsstaben er en selvstendig enhet under regionvegsjefen.

Staben arbeider både strategisk og operativt, og håndterer dagsaktuelle saker parallelt med langsiktige strategiske saker av samfunnsmessig betydning. Det daglige arbeidet inkluderer både intern og ekstern kommunikasjonsarbeid. I dette ligger blant annet kontakt med media, rådgivning og tilrettelegging for ledelsen og organisasjonen for øvrig.

Kommunikasjonsstaben jobber med flere store utbyggingsprosjekt i Nord-Troms/Finnmark og Tromsø, blant annet E6 Alta vest, E6 over Sørkjosfjellet og Nordnesfjellet i Kåfjord, Langsundforbindelsen (fv. 863) og Transportnett Tromsø. Disse prosjektene vil være en del av arbeidsoppgavene i den nye stillingen.

Arbeidsoppgavene er blant annet knyttet til store utbyggingsprosjekt i Nord-Norge, men stillingen innebærer også håndtering av løpende kommunikasjonsoppgaver i regionen, inkludert for vegavdelingene Troms og Finnmark.

Vi søker en samfunnsengasjert kommunikasjonsrådgiver med god kjennskap til offentlig sektor, media og politiske prosesser. Vi ønsker en rådgiver med stor faglig integritet som følger det daglige nyhetsbildet i Nord-Norge og vet hvordan media fungerer. Jobben som kommunikasjonsrådgiver i Region nord medfører en del reising.

Arbeidsoppgaver

- kommunikasjonsoppgaver for vegprosjekt

- gi strategisk og operativ kommunikasjonsrådgiving

- planlegge- og gjennomføre kommunikasjonstiltak

- skrive og publisere saker for intranett, internett og sosiale media

- kommunisere i digitale kanaler

- mediehåndtering og samfunnskontakt

- delta i stabens øvrige kommunikasjonsarbeid

Kvalifikasjoner

- relevant høyere utdannelse fra høyskole eller universitet innen kommunikasjon

- erfaring fra kommunikasjonsarbeid

- kunne uttrykke seg godt både skriftlig og muntlig

- evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet

- høy kvalitet på faglige anbefalinger

- samfunnsforståelse

- stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner

- positiv innstilling, være kreativ, initiativrik og nytenkende

- personlig egnethet blir vektlagt.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Vi tilbyr ansettelse i et stort nasjonalt og godt faglig kommunikasjonsmiljø, der du får utfordrende og dagsaktuelle arbeidsoppgaver med stor betydning for samfunnet. Du vil få mulighet til å påvirke egen arbeidsdag og gode utviklingsmuligheter. Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Ved tjenestereiser utbetales godtgjørelse etter statens regulativ. For stillingene gjelder en prøvetid på 6 måneder.Lønn fastsettes etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk.

Nærmere opplysninger om stillingen og arbeidsområdet fås ved henvendelse til leder av kommunikasjonsstaben Lisa Sundstrøm, tlf. 917 03 293, e- post: lisa.sundstrom@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss - uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette. Vitnemål og attester ønskes vedlagt ved registrering av CV og søknad. Søknad med CV sendes elektronisk via www.vegvesen.no/jobb evt. søk her


Vis flere stillinger: