Forbereder seg til Vei og Anlegg 2015 - de fleste av «utstillerelevene» samlet i et friminutt. (Foto: Helene Grannes, Lecia Geosystems)

Starter Vei og Anlegg 2015 med messeskole

Hele 60 utstillere valgte en ettermiddag på skolebenken på Exporama på Hellerudsletta for å få tips og ideer til å få mer ut av messedeltagelsen på Vei og anlegg 2015 som arrangeres 6. – 10. mai.

Det var andre gang at MGF inviterte utstillere til messeskole.

– Vi ønsker å motivere utstillerne til å starte tidlig med planleggingen av egen stand, sier direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisterenes Forening – MGF.

Hele Hellerudsletta er nå fylt med 120 utstillere som dekker 62.100 m2, samtidig som en hel utstillingshall er fylt opp med 80 utstillere. Ifølge Hall begynner planene for neste års store event i maskin- og anleggsbransjen å ta form.

– Nå som messen er utsolgt er jobben å jobbe frem bedre servicefasiliteter som servering og toalettforhold. Vi jobber også med å forbedre parkeringskapasiteten som ble en stor utfordring i 2012. Vi hadde 23.000 besøkende i 2012 og satser på minst like stor oppslutning i 2015. Vårt inntrykk er at det er stor optimisme og forventinger blant utstillerne, sier Anita Hall, som var storfornøyd med oppslutningen på messeskolen.

Han fikk uventet 60 gjester på sin 60 års dag, Johnny Valentinsen i Wacker Neuson, da han ble overrasket med sang og klemmer på Vei og Anleggs messeskole på Hellerudsletta. Her blir han gratulert av MGF-direktør Anita Hall.