Daglig leder - Vikariat

Mesterbrevnemnda ivaretar samfunnets behov for mesterkompetanse, noe som blant annet omfatter styring av mesterutdanningen, ansvar for mesterregisteret og profilering av mesterbrevordningen overfor bedrifter og forbrukere. Nemnda vurderer også alle søknader om mesterbrev. Viktige utviklingsoppgaver er i gang på alle hovedområder. Mesterbrevordningen er regulert i Lov om mesterbrev i håndverk og annen næring av 1986. Nærings- og fiskeridepartementet forvalter loven, og oppnevner den trepartssammensatte Mesterbrevnemnda som styre for ordningen. Det daglige arbeidet står Mesterbrevnemndas sekretariat for.

Les mer om oss på www.mesterbrev.no

FirmaMesterbrevnemnda
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2014

Vi søker en administrator med gjennomføringskraft og gode samarbeidsegenskaper. Det er viktig at det blir gitt handlingsrom og utviklingsmuligheter for den enkelte ansatte.Vår daglige leder skal gjennom involvering og delegering frigjøre ressurser i hele organisasjonen.

Vi ønsker oss en person med ledererfaring i kombinasjon med kunnskap om saksbehandling og kjennskap til partene i arbeidslivet. Det vil bli lagt vekt på evne til samhandling, kombinert med beslutningsevne og handlekraft. Daglig leder skal være omgjengelig, utadvendt og flink til å skape og opprettholde relasjoner og nettverk.

Søkere bør ha høyere utdanning eller tilsvarende realkompetanse. Videre ser vi etter personer med relevant arbeidslivserfaring, erfaring fra saksbehandling og god forståelse for økonomi og politikk. Stillingen innebærer noe internasjonalt samarbeid, så engelskkunnskaper er en forutsetning.

Det forutsettes kjennskap til – og forståelse for – utdanningssystemet generelt og yrkesfag spesielt. I samarbeid med resten av organisasjonen skal daglig leder videreutvikle mesterbrevordningen som et nærings- og kompetansepolitisk virkemiddel.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederstilling med lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen gis av leder i Mesterbrevnemnda, Oddbjørg A. Starrfelt, tlf. 469 29 009, eller Mercuri Urval Board & Executive ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036/Bjørn M. Godsveen, tlf. 975 59 063. Søk på stillingen snarest og senest innen 30. november 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Mesterbrev.

Søk stilling

Vis flere stillinger: