Salgsansvarlig

Coor Service Management er Nordens ledende serviceleverandør, og tilbyr alle de servicetjenester som kreves for at selskaper og offentlige virksomheter skal fungere effektivt. Coor har markedets bredeste tilbud og spesialiserer seg på fire områder: arbeidsplasservice (soft FM), eiendomsservice (hard FM), industriservice og strategisk rådgivning. Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi kaller det smart service - SERVICE med IQ.

Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter i Norden, i ulike bransjer og ulike størrelser. Coor tar stort ansvar for sin virksomhet med hensyn til selskapets kunder, men også med hensyn til ansatte, leverandører, miljøet og samfunnet generelt. Coor Service Management har omtrent 7 100 medarbeidere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgia. Norge har i dag ca. 1 250 ansatte og en omsetning i 2012 på 832 MNOK. Konsernets omsetning i 2012 var på 6 325 MNOK. Les mer på www.coor.no

FirmaCoor Service Management
FylkeAkershus
StedHøvik
Søknadsfrist23.11.2014

Coor Service Management er i sterk vekst og har tydelige mål om å vokse videre innenfor våre satsingsområder kantine, renhold og eiendomsdrift. Vi søker derfor etter en sulten og fremoverlent selger.

Du vil være med å skape videre vekst for selskapet, samtidig som du vil være en viktig bidragsyter i å videreutvikle vår salgskultur. Du vil jobbe i tett samarbeid med våre tjenestespesialister og ledere. Du vil primært jobbe mot kunder i Oslo og Østlandsområdet, med mulighet til å gjennomføre salg i hele Norge.

Arbeidsoppgaver

Oppsøkende salg mot bedriftmarkedet

Kontraktsforhandlinger

Sikre mersalg gjennom tett samarbeid med operativ drift

Utvikle salgsmatriell og salgskanaler

Kvalifikasjoner

Minimum 3 års salgserfaring mot bedriftmarkedet

Kan dokumentere gode salgsresultater

Erfaring med kalkulering og utarbeidelse av tilbud

Erfaring fra kontraktsforhandlinger

Fordel med erfaring fra tjenestesalg, men ikke et krav

Egenskaper

Selvgående og strukturert

Serviceinnstilt og positiv

Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig

Fremoverlent og resultatorientert

Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%

Gode karriere- og utviklingsmuligheter

En unik mulighet til å være med å bygge opp vår nye salgsavdeling.

Bidra til å forme og videreutvikle salgskulturen i selskapet

Konkurransedyktige betingelser, og gode pensjon- og forsikringsordninger

Et sosialt godt arbeidsmiljø

I Coor Service Management er det store muligheter for kompetanseutvikling. Du kommer til et ungt selskap, som har klare målsetninger om å utvikle arbeidsmetoder, støttesystemer og personalet i den avdelingen du jobber i. Alle ansatte deltar i selskapets opplæringsprogram.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Lars Petter Rørstad

Rådgiver

Telefon

992 84 808


Vis flere stillinger: