Fra venstre: Dagfinn Hegge, Bjørn Røsand, Ottar Dyrseth, Jonny Røsand, Jan Olaf Folland, Martin Gustad, Roald Røsand, Kolbjørn Mork, Endre Bårsaune og Reidar Slatlem. Rune Brevik som også får medalje, var ikke til stede da bildet ble tatt.

Medaljedryss i Betonmast Røsand

Betonmast Røsand as arrangerte nylig 50-års-jubileum. 110 ansatte og ledsagere ble tatt med til et flott opplegg i Tallin. Under jubileumsmiddagen ble det delt ut en rekke medaljer til ansatte som har vært i bedriften i mer enn 30 år.

Det som har kjennetegnet denne bedriften mer enn noe, er at man har hatt en stabil arbeidsstokk. Mange som i sin tid kom inn som lærlinger, har steget i gradene og mange av dem sitter i dag i nøkkelstillinger i bedriften.

Med på jubileumsfeiringen i Tallin var tre generasjoners ledere samlet. Bedriften ble startet av brødrene Emil og Johan Røsand. Emil var der, og det samme var Roald Røsand som nå har overlatt ledelsen av bedriften til sønnen Eskild. Nå er familiebedriften solgt til Betonmast, men de nye eierne har valgt å satse på at Eskild Røsand og hans stab skal føre tradisjonene videre.

I anledning av 50-årsjubileet er det også gitt ut en egen bok om bedriftens historie.