Oppdragsleder bro- og anleggskonstruksjoner

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.02.2015

Litt om oss

Sweco Norge AS har et sterkt faglig miljø innenfor Bygg og Anlegg, og et av våre største miljøer finnes på Bergenskontoret. Avdeling Bygg og Anlegg har i dag ca 60 svært kompetente medarbeidere, men stor oppdragsmengde, spesielt innenfor samferdselskonstruksjoner, gjør at vi har behov for flere. Er du den vi leter etter?

Arbeidsoppgaver

  • Faglig ledelse av bro- og anleggsprosjekter
  • Kundekontakt/markedsarbeid
  • Videreutvikling av bro- og anleggsmiljøet ved vårt kontor i Bergen

Muligheter

Bergenskontoret leverer rådgivningstjenester innenfor alle fag, og det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende prosjekter med mange tverrfaglige utfordringer. Vår styrke er flerfagligheten, og du vil delta i ulike, flerfaglige anleggs- og samferdselsprosjekter.

Du vil få gode muligheter for faglig utvikling gjennom vår fokus på kompetanseutvikling og karriereveier for alle ansatte. Vi har særdeles godt arbeidsmiljø. Undersøkelser viser at vi er blant de 10 % beste bedriftene i Norge på dette. Det er vi stolte av, og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det.

Din bakgrunn

Hvis du oppfyller noen av kravene under, så ønsker vi at du tar kontakt med oss:

  • Sivilingeniør med erfaring fra rådgivende ingeniøreller annen relevant virksomhet.
  • Du har erfaring med og interesse for prosjektering og ledelse avbro- og anleggsprosjekter.
  • Du har gode kommunikasjonsevner.
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.
  • Du er en lagspiller.
  • Du har gode fagkunnskaper.
  • Du er fremtidsrettet og nytenkende.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder Bygg og Anlegg

93845373

elisabeth.baird@sweco.no

Bjørn Hammer

Gruppeleder Anlegg

90963320

bjorn.hammer@sweco.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: