Elektromontør søkes til sikkerhetsbransjen

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning for Short Security
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde, S.H.O.R.T Security, leverer realtidsovervåkningsutstyr koplet opp mot en 24/7 driftssentral. S.H.O.R.T Securitys kunder vil ha intelligent overvåkningsutstyr som følger med på om det er noe uønsket aktivitet på eiendommene sine og vil kunne starte en dialog med eventuelle inntrengere dersom de oppholder seg på eiendommen ulovlig.

Som montør vil du installere realtidsovervåkningsutstyr på industrianlegg, i borettslag og skoler. Du vil også utføre service på våre eksisterende anlegg. Du vil også ha som oppgave å delta på befaringsrunde der du i samråd med sikkerhetsrådgivere skreddersyr alarmpakken slik at hver kunde får en optimal løsning. S.H.O.R.T Security skreddersyr overvåkningsutstyret ut i fra kundens egne behov. Hverdagen for en montør er variert og du vil treffe nye mennesker og problemstillinger hver dag.

Hvem ser vi etter?

Vi er på utkikk etter utadvendt og engasjert elektriker/montør som brenner for faget sitt. Du er et nysgjerrig JA - menneske som står på litt ekstra når det trengs. Du har gjerne erfaring fra sikkerhetsbransjen. Du har interesse for teknisk utstyr og et smittende engasjement for håndverket ditt. For å lykkes og trives i rollen som montør, må du være ansvarsfull, men også nøyaktig og pålitelig. Vi ser etter deg som er meget serviceorientert god til å snakke med kunder og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver:

Installasjon av itr/kameraovervåkning

Service på eksisterende utstyr hos kunde

Nøkkelhåndtering

Kundebehandling/kundeservice

Mersalg

Personlige egenskaper/Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Du drives av gode resultat og er en utpreget konkurranseperson. Du er en god relasjonbygger du har selvtillit og god på å skape tillit.

Du er selvstendig og løsningsorientert.

Struktur og serviceinnstilling er en selvfølgelighet.

Elektrikere oppfordres til å søke

Vi tilbyr:

Gode betingelser for den rette.

Kompetanseutvikling på svært attraktive produkter på markedet. Et hyggelig og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Bilordning

Er du S.H.O.R.T Securitys nye montør, nøl ikke med å ta kontakt !

Kun kvalifiserte søkere vil bli behandlet.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Merete Gillebo

Partner

Merete.Gillebo@rettbemanning.no

95126148

Vis flere stillinger: