Sommerjobb i Rambøll

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.01.2015

Spørsmålet er om du ønsker å teste din kunnskap i en virksomhet som er opptatt av å skape inspirerende løsninger for samfunnet, oss som bor her og dem som kommer etter oss.Sitter du og ikke helt forstår hvordan du skal bruke det du lærer? Har du lyst til å teste ut det du pugger på lesesalen? Vil du lære noe nytt? Bli en del av teamet til Nordens ledende samfunnsrådgiver innen plan, arkitektur og teknikk.

I fjor ble vi rangert som nummer en på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. Vi er en viktig lokal aktør samtidig som vi kan tilby vår beste kompetanse til alle våre kunder, enten den hentes fra en annen region i Norge eller internasjonalt. Vår posisjonen skyldes at vi vinner oppdrag som sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. Vi har store og utfordrende prosjekter innenfor de fleste fagfelt.

I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 21 kontorer og hver sommer ansetter vi rundt 30 studenter. Hos Rambøll får du som student lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Kanskje dette er noe for deg sommeren 2015?

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt
  • Samfunnsengasjert og interesse for hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet
  • Gode resultater
  • Glad i å arbeide sammen med andre
  • Strukturert og engasjert
  • Innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger

Vi kan tilby:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og opplæring
  • Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som vil utvikle din kompetanse
  • Spennende prosjekter i samarbeid med ulike fagfelt
  • Et inkluderende og ungt miljø med mange aktiviteter både sosialt og faglig
  • Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap

Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden ber vi om at du sender inn søknad med CV, vitnemål og attester - søk her

Når du søker må du velge hvilke kontor du kan tenke deg å arbeide ved og hvilket fagfelt du ønsker jobb innen. Se vår hjemmeside for mer informasjon om alle våre markedsområder.

En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er det et springbrett til en meningsfull karriere, en arena for nye bekjentskap og spennende oppgaver.


Vis flere stillinger: