Fra kontraktssignering, f.v.: Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Østfold, og Jannecke Wold, eiendomssjef i Vestby kommune.

Betonmast bygger Hølen skole for Vestby kommune

Betonmast Østfold AS har inngått kontrakt på bygging av nye Hølen skole for Vestby kommune. Prosjektet skal gjennomføres som totalentreprise og kontraktssumen er på 52,5 millioner kroner (ekskl. mva.).

Skolen blir en en-parallell 1-7 skole, med plass til 196 elever med mulighet for utvidelse. Bygget skal oppføres som et energimerke A-bygg og blir på ca 2500 m2. I tillegg til skolearealer omfatter prosjektet også en flerbrukshall og opparbeidelse av utomhusområder.

Deler av den gamle skolen skal rives, mens det eldste bygget skal renoveres. Den gamle skolen er forfallen, og har vært stengt i fem år. Nye Hølen skolen er derfor etterlengtet i lokalmiljøet i Hølen.

- Dette er et viktig prosjekt for lokalmiljøet, og vi er glade for å kunne bidra i denne prosessen, sier Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Østfold AS.

Forventet byggestart er desember 2014. Ferdigstillelse er før skolestart, det vil si august 2015.

- Vi gleder oss til å gå i gang med et nytt prosjekt for Vestby Kommune. Fremdrift og energiklasse var viktige kriterier i evalueringen, og vi er veldig fornøyde med at vi vant dette prosjektet i tøff konkurranse, avslutter Kristiansen.