Group CFO

Jackon gruppen er en ledende produsent av bygningsisolasjon og emballasje i polystyren. Vi er en bedrift med tradisjon for nytenkning, utvikling og tilpasning til stadig skiftende markedsbehov. Bedriften har utviklet seg til et konsern med betydelig salg i mange land i Europa. Jackon har datterselskap og produksjonsenheter flere steder i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Belgia – totalt 14. fabrikker. Gruppen har totalt ca. 700 ansatte og omsatte i 2013 for ca. 2 mrd. NOK. Bedriften er solid og viser gode resultater. Arbeidsmiljøet preges av «oss og vi», ydmykhet, respekt og stor takhøyde. Vårt hovedkontor ligger på Gressvik ved Fredrikstad.


FirmaMercuri Urval for Jackon
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist23.11.2014

Vi søker en proaktiv og jordnær person til å ta overordnet ansvar for økonomifunksjonen i konsernet. Stillingen er nyopprettet og du vil bygge opp en konsernfunksjon med rapporterende ressurser i Norden og Tyskland. Dine viktigste ansvarsområder er bl.a. konsernrapportering, controlling, skatt og samarbeid med revisor. Du vil bidra i strategiprosesser og oppkjøp, og ha ansvar for IT og integrasjonsprosesser i konsernet. Stillingen inngår i konsernets ledergruppe og rapporterer til CEO.

Den ideelle kandidaten har høyskoleutdannelse og bakgrunn fra økonomiledelse på relevant nivå i en industrivirksomhet. Du har god erfaring innen rapportering, due diligence, revisjon og skatt. Du er analytisk, trygg på deg selv, har gode samarbeidsegenskaper og utpreget forretningssans.

Jackon tilbyr en nyopprettet stilling i et konsern med god markedsposisjon og vekst både i Norden og nord-vest Europa. Konsernet har solid økonomi og engasjerte eiere og medarbeidere. Vi tilbyr et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 23. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. 

Søk stilling

Vis flere stillinger: