Direktør prosjekt

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Globalt har Rambøll 11 000 eksperter i 22 land. I Norge er vi ca. 1400 medarbeidere fordelt på 21 kontorer og omsetter for nærmere 2 milliarder kroner. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden og samfunnet som helhet. Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar. Se www.ramboll.com

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist24.11.2014

Nyopprettet stilling - Overordnet ledelse av prosjektportefølje

Mange kunder etterspør bedre flerfaglige leveranser og bedre samhandling og kommunikasjon mellom kunde og rådgiver. Det skal de få hos oss. Rambøll har opprettet en ny rolle; Direktør Prosjekt, som får ansvar for ledelse og oppfølging av alle de største prosjektene. Vi er involvert i mange spennende prosjekter, bl.a. det nye Nasjonalmuseet, Kunsthøgskolen i Bergen og verdens første jernbanestasjon i fjell for høyhastighetstog i Holmestrand.

Som Direktør Prosjekt vil du rapportere til adm.direktør og inngå i ledergruppen i Rambøll Norge. Gjennom tett samarbeid både nasjonalt og internasjonalt i Rambøll skal du være med og videreutvikle systemer for prosjektledelse, prosjekteringsledelse og oppdragsledelse i hele organisasjonen. Som frontfigur for virksomhetens prosjektkompetanse forventes du å bidra i kundedialogen og posisjonere Rambøll for nasjonale oppdrag av stor samfunnsmessig betydning.

Vi forventer at du har relevant høyere utdanning og betydelig erfaring som utøvende prosjektleder. Stillingen krever en utviklingsorientert og kundefokusert leder som kan inspirere organisasjonen til å innfri sitt kundeløfte.

Har denne muligheten skapt et engasjement, så ring gjerne uforpliktende til Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70 eller adm.direktør i Rambøll Ole Petter Thunes, tlf. 930 86 039. CV og kortfattet søknad merket 65439, sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Vis flere stillinger: