Leder Onshore

FirmaMercuri Urval for Uniteam
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist23.11.2014

Tar du utfordringen med å lede og videreutvikle vårt største forretningsområde?

Som vår nye leder av forretningsområdet «Onshore» vil du ha totalansvaret for selskapets landbaserte forretningsaktiviteter. Dette innebærer det overordnede ansvaret for salg- og utleie innenfor Modulsegmentet, container, reefer-segmentet og salg til forsvaret. Du vil lede arbeidet med å videreutvikle forretningsområdets strategi, og skape en sterk og lønnsom vekst gjennom operasjonelle aktiviteter. Forretningsområdet «Onshore» har ca. 40 ansatte som er lokalisert på avdelinger i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde og Ålesund. Stillingen rapporterer til CEO i Uniteam Holding AS.

Aktuelle kandidater har relevant ledererfaring, fortrinnsvis fra utleiebransjen, entreprenør, eiendom eller rådgiverbransjen. Du har teknisk forståelse for byggeprosjekter, og det er en fordel med erfaring og kunnskap om gjeldende lover og regler innenfor norsk byggestandard og norsk standard for prosjektledelse. Du har gjerne en utdannelse som Ingeniør eller tilsvarende, men manglende høyere utdanning kan kompenseres med lengre relevant erfaring. Videre har du gode resultater å vise til fra tidligere stillinger, og du fremstår som en resultatorientert, omgjengelig leder med sterke relasjonsbyggende egenskaper. I tillegg er du flink til å se nye muligheter, har et godt utviklet kremmerinstinkt og er en «do’er». Stillingen krever et utstrakt samarbeid, både internt og eksternt, og det er dermed viktig at du kommuniserer godt på både norsk og engelsk.

Vi tilbyr spennende lederutfordringer i en nyopprettet stilling i et selskap med god økonomi. Uniteam tilbyr konkurransedyktige betingelser og mulighet for deltakelse i selskapets insentivprogram.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039, Veronica Larsen, tlf. 975 59 027 eller Tina Aarholt Nilsen, tlf. 975 59 064. Søk på stillingen på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 23.11.2014. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: