Vi søker erfaren vegplanlegger

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2800 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen - Engineering Land Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.12.2014

Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

Vårt kontor i Bergen:

REINERTSENSs landbaserte virksomhet i Bergen ble etablert i 2012 og er allerede involvert i flere spennende prosjekter. Vi har rammeavtale med Statens Vegvesen og satser nå på samferdsel og infrastruktur på Vestlandet.

Vårt kontor i Bergen samarbeider tett med våre over 400 prosjekterende ingeniører og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

Bli en del av vårt team:

Vi søker nå kandidater med faglig kompetanse og erfaring innenfor planlegging og prosjektering av veg / jernbane / samferdsel /infrastruktur. Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har noen års erfaring. Du har gjerne erfaring fra bruk av relevant programvare som AutoCad / NovaPoint, Civil 3D etc.

De riktige kandidater vil få interessante arbeidsoppgaver og ansvar. Alle våre medarbeidere må være motivert for arbeid i større prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Det er et krav at den rette kandidaten behersker et skandinavisk språk, skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.
  • Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.
  • Veldig godt arbeidsmiljø med positive medarbeidere.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Kantineordning.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Svært god pensjons- og forsikringsordning.

Søk stilling

Kontaktperson:

Helge Berset

tlf: +47 92 27 73 90

epost: helge.berset@reinertsen.com

Vis flere stillinger: