Kvalitetsleder i Sweco

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2015

I en kunnskapsbedrift som Sweco utgjør kvalitetssystemet (QA) en svært viktig funksjon. QA-gruppens rolle er å sikre at ansatte har systemer og verktøy for å gjennomføre oppdrag til avtalt tid, kvalitet og pris. Vår nye kvalitetsleder (QA-leder) vil få ansvar for QA-gruppen i Sweco Norge, som nå omfatter 3 heltidsansatte personer. Lokalt har hvert av Swecos ca. 30 kontorsteder lokale QA-koordinatorer som ivaretar sin enhet(er) med tanke på kvalitet og oppdragsgjennomføring. QA-enheten i Norge er en del av Sweco konsernets QA-organisasjon, som består av personer fra selskaper i alle våre 12 land.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen som QA-leder er variert og utfordrende. Du vil få stor innflytelse og påvirkningskraft i arbeidet med å utvikle vårt kvalitetssystem, bidra i prosjekter der det er behov og arbeide med kompetanseheving innenfor hele selskapet og konsernet. Du rapporterer til administrerende direktør.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • utvikle systemer og metoder for effektiv oppdragsgjennomføring
  • være QA-ansvarlig, analysere og iverksette tiltak innenfor en divisjon (forretningsområde)
  • delta i divisjonens ledermøter og være divisjonsdirektørs støtte innenfor QA
  • planlegge og gjennomføre interne revisjoner på landsbasis
  • delta i interne arbeidsgrupper i Sweco Norge og Sweco konsern
  • gi opplæring og informasjon om kvalitetssystemet i hele landet
  • i perioder av året vil det være stor reisevirksomhet

Muligheter:

Sweco er sertifisert innenfor ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljø) og OHSAS18001 (Arbeidsmiljø). Som QA-leder vil du arbeide med å videreutvikle og tilpasse systemet i Norge som understøtter disse sertifikatene. Du vil lede kvalitetsgruppen i Sweco Norge, påvirke utviklingen av vårt kvalitetssytem og bruken av dette. For stillingen er det fleksibel mulighet for lokalisering i henholdsvis Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger.

Din bakgrunn:

Vi søker fortrinnsvis en siv.ing./ing. med minst 10 års erfaring innen rådgivningsbransjen, og ønsker at du har

  • erfaring med å lede store og små prosjekter av forskjellig type kompleksitet og omfang
  • god kjennskap til kvalitetssystemer og bruken av disse
  • en strukturert og proaktiv stil og erfaring med å drive opplæring og kompetansebygging
  • god kompetanse innenfor data og bruk av tilhørende verktøy

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Terje Liveng

QA-leder

+4793011885

Marit Tømmerbakken

HR business partner

90847278

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: