Konserndirektør Pål P. Syse i Skanska Norge gir diplom til årets lærling 2014, Evelyn Bolli Hyldbakk. Foto: Skanska Norge

Evelyn er Skanskas beste lærling

24 år gamle Evelyn Bolli Hyldbakk fra Eide i Møre og Romsdal er kåret til årets lærling i Skanska Norge.

Det skriver Skanska i en pressemeldingtorsdag.

Hyldbakk har, ifølge pressemeldingen, jobbet i Skanska siden 2012, og er nå valgt ut som årets lærling blant selskapets 150 lærlinger.

– Hun jobber side og side med sine lagkamerater, tar initiativ og er interessert i å lære hver dag. Hun får veldig gode tilbakemeldinger fra kollegaer på alle nivå, sier konserndirektør Pål P. Syse i Skanska Norge.

For lærlingen selv skal utmerkelsen ha kommet som en overraskelse.

– Dette var artig og ikke forventet, kommenterer Hyldbakk i pressemeldingen.

Evelyn Bolli Hyldbakk er lærling i fjellarbeiderfaget, og fullfører fagbrev i august 2015. Hun jobber skiftordning med 12 dager jobb på Larvikstunnelen på E18 Bommestad-Sky og har 9 dager fri, skriver Skanska Norge.

– Det er kjempebra å jobbe i Skanska. Jeg stortrives på jobb, og trives sammen med alle på laget. Vi har blitt en sammensveiset gjeng som er der for hverandre uansett hva som skjer. Vi blir godt kjent når vi jobber så tett, sier hun.

24-åringen begynte først på Strindheimtunnelen i Trondheim i 2012, før hun ble med på Harangstunnelen på E39, og fortsatte som lærling på jernbaneprosjektet i Vestfold i 2013. I sommer begynte hun på Larvikstunnelen på E18 hvor hun fortsatt arbeider.