HR-sjef

StS gruppen er en ledende leverandør av ISO-tjenester til vedlikeholds-, nybygg- og modifikasjonsprosjekter. Selskapet ble etablert i 1972, og leverer i dag et bredt tjenestespekter til offshore- og landbasert industri. Virksomhetsområdene inkluderer isolering, overflatebehandling, stillas og tilkomstteknikk, i tillegg til habitatteknologi, inspeksjon og engineering.

StS gruppen har hovedkontor i Bergen, og har avdelinger i Arendal og Middlesborough. StS gruppen har fokus på å ivareta og utvikle hver enkelt medarbeider, i tråd med bedriftens kjerneverdier: etterrettelig, inkluderende, innovativ og inspirerende. HMS, kompetanseutvikling og innovasjon er nøkkelområder i bedriftens strategi. Sterk satsing på kompetanse sikrer kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester og arbeidsmiljø.

FirmaMercuri Urval for StS gruppen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Som HR-Sjef i StS gruppen vil du få en sentral posisjon i en av Norges største entreprenørselskap innen ISO-fagene. Du skal bidra til at selskapets og konsernets ambisiøse videreutvikling realiseres og være en sentral bidragsyter til administrerende direktør og i ledergruppen.

Vi søker en trygg og proaktiv HR-Sjef som kan være med å utvikle og styrke selskapets HR-funksjon. Du er en operativ og tydelig leder som vet hvordan en HR-avdeling skal driftes. Du har erfaring fra organisasjonsdesign og har klare tanker om hvordan de ulike systemer og verktøy skal benyttes og optimaliseres. Du er systematisk, kommersiell og trives i et hektisk miljø med mange prosjekter.

Vi ønsker en person med ledererfaring og relevant utdanning på universitets-/høyskolenivå. Aktuelle kandidater må kunne vise til kompetanse, erfaring og resultater knyttet til operativt personaladministrativt arbeid, fortrinnsvis med kjennskap til HR-arbeid innen industri. Det er nødvending med kunnskap om aktuelt regelverk og er trygg på hvilke rutiner og prosedyrer som skal benyttes i de ulike situasjoner.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør Ingrid Solheim og er lokalisert i Bergen.

Vi tilbyr en spennende lederstilling hvor du får bidra til å bevare og videreutvikle StS gruppen sitt nasjonale og internasjonale varemerke. Du vil få konkurransedyktige betingelser og muligheten til å utvikle deg sammen med en meget kompetent og erfaren ledergruppe. Du vil sette pris på de hurtige og direkte beslutningsprosessene i styret og ledelsen.

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval Board & Executive ved Direktør Geir Lislerud, mob. 975 59 052 eller Seniorkonsulent Gro Reinertsen, mob. 975 59 058. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din cv og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval Board & Executive behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: