Tungvognmekaniker

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedRåde
Søknadsfrist01.12.2014

For vår kunde søker vi:

Tungvognmekaniker

Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler og busser, er det ledig stilling ved serviceverksted i Østfold.

Søkere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, da kan du være den rette.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som reparatør av tunge kjøretøy
  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy
  • Generelle dataferdigheter
  • Førerkort kl. BE CE DE
  • Gode muntlige og skriftlig fremstilling nordisk språk eller engelsk

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! Har du erfaring fra lette kjøretøy, platearbeid, oppretting, landbruk- og anleggsmekanikk eller lignende, kan du være interessant i stillingen.

Selskapet tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant søk direkte på stillingen via link på aktuell nettside. Har du spørsmål til stillingene, kontakt Jens-Petter Arntzen, Rett Bemanning t. 908 27 335, eller epost jpa@rettbemanning.no

Søk jobben her

Vis flere stillinger: