Gaute Øvrebotten, Gran kommune og Nils Raymond Laeskogen, Betonmast Toten.

Betonmast skal bygge barneskole for 93 millioner

Betonmast Toten har inngått avtale med Gran kommune om rehabilitering og tilbygg på Brandbu Barneskole på Hadeland. Kontrakten er en totalentreprise, og kontraktssummen er på cirka 93 millioner kroner ekskl. mva.

Arbeidene består av 2850 m2 riving, ca. 1520m2 rehabilitering av eksisterende bygningsmasse, samt nybygg bestående av undervisningsfløy sammenbundet med eksisterende bygg med brannseksjonerende ubrennbart mellombygg.

Mellombygget er det nye kompleksets hovedinngang. Undervisningsfløyen har et samlet BTA på 3832 m2 og går over to plan, som rommer læringsmiljøene (klasserom) samt spesialrom og et amfi.

Skolens lekeareal skal opparbeides med amfi, lekeapparater, ballbinger, asfalt og grøntarealer.

- Vi har god erfaring med denne typen bygg, og gleder oss til å ta fatt på prosjektet, uttaler Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Toten i en pressemelding.

Prosjektet starter i høst, og er planlagt fullført i juni 2016.

- Dette er et stort og spennende prosjekt. Vi er svært glade for å kunne bygge en flott skole på Hadeland. Elever og lærere vil nå få en moderne skole som legger til rette for et godt læringsmiljø, avslutter Laeskogen.