Sortimentsutvikler

BYGGMAKKER er en av Norges største byggevarekjeder og omsatte i 2013 for ca 5 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Rautakesko som er Europas 5.største byggevarekjede. Vi har 85 utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakkerkjeden har ca. 2500 ansatte. Vårt hovedkontor ligger på Langhus i Akershus.

FirmaMercuri Urval for Byggmakker Handel
FylkeAkershus
StedLanghus
Søknadsfrist10.11.2014

Vi styrker vår kategoriavdeling og søker en Sortimentsutvikler som vil være vårt bindeledd mellom kategori-, innkjøps-, og markedsavdelingen. Som Sortimentsutvikler vil du gjennom kvalitetssikring av priskalkyler jobbe med å ivareta egen varekanals lønnsomhet og sikre korrekte innkjøp gjennom oppfølging av volum estimat og redusere risiko. Videre vil du ha ansvaret for at planlagte salgsaktiviteter og kampanjer med produkter gjennom egen varekanal gjennomføres på en tilfredsstillende måte og at nødvendig salgsmateriell er tilgjengelig for varehusene.

Vår nye Sortimentsutvikler har minimum 3 års høyere utdanning innen innkjøp, strategi, ledelse eller lignende. Du har erfaring fra kategoriarbeid og innkjøp, fortrinnsvis fra retail og kjedevirksomhet. Du har gode IT-ferdigheter, spesielt innen Excel, og kommuniserer godt både på norsk og engelsk. Som person er du strukturert, samarbeidsvillig og trives med å håndtere mange og varierte arbeidsoppgaver. For å lykkes hos oss må du evne å gjøre egne vurderinger og ta selvstendige beslutninger.

Du blir del av et kompetent og godt arbeidsmiljø, og vil jobbe ut fra hovedkontoret vårt på Langhus. Som Sortimentsutvikler får du en nyopprettet stilling og du vil være å forme innholdet i rollen. Du får varierte arbeidsoppgaver og et bredt kontaktnett internt i organisasjonen. For riktig person er det gode utviklingsmuligheter internt.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen; tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen mandag 10. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: