Fagsjef Energi og Miljø

Norske Rørleggerbedrifters Landsforening - VVS (NRL) er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge. NRLs formål er å skape rammebetingelser for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet i rørleggerfaget, forankret i høy etisk standard og faglig kompetanse. NRLs 15 regionale avdelinger samler ca 672medlemsbedrifter med totalt rundt 9200 ansatte og en samlet omsetning på ca. 13.5 mrd. NOK. Foreningen ble stiftet i 1913 og er tilknyttet NHO gjennom byggenæringens landsforening (BNL). NRL holder til i lyse og trivelige lokaler på Majorstuen i Oslo. Fra 1. feb. 2015 vil NRL bytte navn til Rørentreprenørene Norge. For nærmere info, se www.nrl.no

FirmaNRL - Norske Rørleggerbedrifters Landsforening
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi endrer vår organisasjon og søker etter en ny sentral medarbeider!

Engasjert - Proaktiv - Resultatbevisst

Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å delta i utformingen, koordineringen samt lede operasjonaliseringen av NRLs strategi innen områdene energi og miljø. Du må ha sterk gjennom-slagskraft for å synliggjøre viktigheten av energi- og miljøspørsmål/vannbåren varme og fleksibel energibruk i en bærekraftig utvikling.

Du vil arbeide som en aktiv høringsinstans, premissgiver og påvirker/samtalepartner overfor myndighetene og en videreformidler/markedsfører av kunnskap til medlemsbedriftene. Vår nye fagsjef skal representere våre medlemsbedrifter og være en synlig skikkelse med påvirkningskraft innen relevante faglige fora internt og eksternt.

Andre oppgaver/prosjekter for landsforeningen er en naturlig del av arbeidsdagen, bla. kompetanseutvikling. En del reiseaktivitet må påregnes.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

Teknisk kompetanse på universitets-/høyskolenivå (Master/bachelor). Utdanning fra teknisk fagskole kan også være aktuell. Tilleggsutdanning innen markedsføring/pedagogikk/økonomi er ønskelig, men ikke et krav. Du må ha arbeidserfaring fra energirelatert virksomhet i offentlig eller privat regi, gjerne rådgivning, forretningsutvikling og prosjektutvikling. Kommersiell erfaring og godt nettverk innen faget/bransjen er ønskelig.

  • Du er engasjert, initiativrik og resultatorientert
  • Har sterke kommunikasjons- og samarbeidsevner med anlegg for selvstendig og strukturert jobbing
  • Er faglig sterk og troverdig med gode pedagogiske egenskaper
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne med gjennomslagskraft
  • Liker høyt tempo, mange baller i luften
  • Sosial, selgende og god relasjonsbygger
  • Pliktoppfyllende / Etterrettelig

Vi kan tilby deg:

  • En selvstendig, utfordrende og spennende stilling med nettverksbygging og påvirkningsmuligheter hva bransjens rammevilkår angår, spesielt innenfor energi og miljø
  • Utviklingsmuligheter i et høykompetent faglig miljø
  • Godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Trivelig medlemsmasse i en herlig bransje i vekst og endring

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Solér Executive AS ved Aasmund Setsaas på tlf 91 70 64 67. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver.

Vi imøteser din søknad med CV til post@soler.no . Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen.

Merk søknaden " 22052". Søknadsfrist: Snarest.