Øyer kommune søker Teknisk sjef

Øyer kommune har vel 5100 innbyggere, og er den sørligste kommunen i Gudbrandsdalen. Folketallet i kommunen har hatt en positiv utvikling gjennom det siste tiåret. Øyer har vært en tradisjonell primærnæringskommune med industri relatert til primærnæringene. I seinere år har reiselivsnæringen hatt en rivende utvikling. Kommunen har en fin natur, med rike muligheter til aktiviteter, bl.a. Hafjell alpinanlegg, skiløyper og fint fjellterreng. I kommunen er det et rikt kultur- og foreningsliv. Kommunen har et felles arbeidsmarked med nabokommunene, spesielt Lillehammer. Kommunen har full barnehagedekning. Øyer kommune er IA-virksomhet. Det er god pensjonsordning, fleksitid og det legges vekt på et godt arbeidsmiljø.

FirmaØyer kommune
FylkeOppland
StedØyer
Søknadsfrist09.11.2014

Øyer kommune omorganiserer og satser for å møte store utviklingsoppgaver innen vår kommune og i regionen.

Stillingen som teknisk sjef vil ha ansvar for vår nye tekniske virksomhet, med ca. 50 ansatte. Stillingen er sentral i kommunens tiltaksarbeid og som kontakt overfor investorer og utbyggere. Virksomheten har viktige funksjoner i forhold til styring og tilrettelegging for videre utvikling i kommunen. Vi forventer aktiv deltagelse i løsningen av kommunens muligheter og utfordringer, og den som blir ansatt vil være delaktig i kommunens kriseledelse.

Ansvarsområdene omfatter byggesaksbehandling, arealplanlegging, kart, oppmåling, veg, vann og avløp, samt kommunale bygg inkl. vaktmester og renholdstjenester. Videre har stillingen ansvaret for fag og tjenester, personal, økonomi og administrasjon, herunder også all saksbehandling på virksomhetens fagområde.

Virksomhetslederrollen som Teknisk sjef innebærer et helhetlig ansvar for utvikling av fag og tjenester med stor grad av delegert myndighet og et utstrakt samarbeid på tvers i organisasjonen. Virksomhetsleder rapporterer til rådmannen og er en del av rådmannens ledergruppe (G18).

Kvalifikasjoner

  • Vi søker en handlekraftig person med relevant høyere utdanning og gode lederegenskaper. Realkompetanse gjennom arbeidserfaring blir vurdert.
  • Det blir lagt vekt på personlig egnethet.
  • Du viser initiativ og stor arbeidsglede.
  • Du har evne til nytenkning og kan inspirere og veilede.
  • Du ser utfordringer i et utviklingsorientert fagmiljø.
  • Søker må stille egen bil til tjenestekjøring og ha førerkort kl. B.

Egenskaper

  • Det forventes at virksomhetsleder bidrar til utvikling og helhetstenkning også utenfor eget ansvarsområde.
  • God rolle og organisasjonsforståelse er en forutsetning.
  • Det er nødvendig at du som leder er tydelig og har gode samarbeidsevner.
  • Vi ser etter evne til å arbeide målrettet, systematisk og strukturert.
  • Aktuelle kandidater er gode på planlegging, gjennomføring og økonomistyring
  • Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.
  • Du må kommunisere godt både internt og eksternt
  • Du har gode pc-ferdigheter
  • Evner til å finne gode og praktiske løsninger i situasjoner som krever det er nødvendig.

Vi tilbyr en utfordrende arbeidssituasjon med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Sammenslåing til én teknisk sektor vil gi bedre koordinering mellom de mange tekniske fagområdene, styrke den administrative kapasiteten og gi større fleksibilitet i oppgaveløsningen. I tillegg vil det gi en styrking av utbyggingsmiljøet og bedre kompetanseoverføring mellom de ulike fagområdene.

Avlønning etter avtale iht. utdanning og erfaring. Medlemskap i kommunal pensjonsordning, fast og variabel kjøregodtgjøring og telefon/internettordning. Kontorplass er i Øyer Rådhus.

Tilsetting på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til Rådmann Sveinar Kildal, 61 26 81 03 / 913 08 285 eller våre rådgivere i De4 Search & Consulting, Hans Holmen, 915 47 891 og Rune Frøyslie, 402 82 150. Søknadsfrist 9. november 2014.

Søk stilling

Vis flere stillinger: