Sandvik Construction presenterer UH450E – den ultimate knuse- og siktemaskinen i ett.

Sandviks ultimate knuse- og siktemaskin

Sandvik Constructions UH450E er en beltemontert knuse- og sikteinnovasjon i verdensklasse.

Den er det ideelle, økonomiske valget for tilslagsleverandører som ønsker sluttprodukter av høyeste kvalitet, ved maksimal produksjonskapasitet, kombinert med lave driftskostnader.

UH450E leverer kraft, økonomi og «intelligens» i en revolusjonerende kompakt utførelse som kombinerer Sandviks driftssikre konknuser med en resirkulerende transportør og et aggressivt siktesystem.

– Har lyttet til kunden

– Vi har lyttet til kunden under byggingen av UH450E og benyttet komponenter av høyeste kvalitet som sikrer pålitelig og ekstremt økonomisk drift. Maskinen kan drives via strømnettet eller en integrert dieselgenerator og tilbyr en av markedets kraftigste, mest kostnadseffektive og miljøvennlige mobile løsninger, skriver Sandvik Construction i en pressemelding.

Allsidig

Maskinen er svært allsidig og kan brukes enten som sekundær eller tertiær enhet. Både konen og sikten leveres med et utvalg av henholdsvis knusekamre og siktemedier. En mengde tilleggsutstyr er også tilgjengelig, så maskinen kan tilpasses en rekke bruksområder over hele verden.

UH450E er konstruert med en forsikt for å optimalisere produksjons- og produktkvaliteten. Med forsikten kan operatøren dessuten styre materialflyten mer fleksibelt. En forvalgt porsjon av materialflyten kan tas ut på en sidetransportør, mates til knuseren eller føres utenom knuseren. Grovmaterialet mates direkte inn i Sandviks CH440-knuser, som er velkjent for sin solide konstruksjon og driftssikkerhet.

Unik konstruksjon

Materialet mates deretter inn i den nyutviklede, høyeffektive produktsikten fra Sandvik via den resirkulerende transportøren. Et spennings- og friksjonsbelte driver denne unike konstruksjonen og sikrer utmerket mating til sikten. Den aggressive, bananformede dobbeltdekkersikten har en brattere vinkel i mateenden for å fjerne finmateriale raskere og en flatere nedre seksjon for mer nøyaktig sikting.

Helautomatisert prosess

Hele prosessen er helautomatisert, velbalansert og svært «intelligent» for å øke produksjonen, heve materialkvaliteten og begrense driftsavbruddene. Som standardutstyr finnes blant annet en nivåsensor over knusekammeret for å holde knuseren fullmatet, og Sandviks ASRi – Automatic Setting Regulation. Dette er integrert med det intelligente canbus-systemet som sikrer fortløpende overvåkning og justering av prosessen med optimal og automatisk styrt drift. Driftsstatus oppdateres fortløpende og meddeles operatøren.