VVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneVVS-dageneCarl Ronny Olsen i Polarflex Norge AS har tro på at frostfrie hageslanger, og is- og snøsmeltingsmatter har et stort salgspotensial i Norge.

Se glimt fra VVS-dagene

Prisutdelinger og bransjefest på Rockefeller avsluttet åpningsdagen på årets VVS-messe.

Godt akkompagnert av Planarbeidernes Musikklag åpnet, VVS-dagene 2014 onsdag dørene til årets fagmesse på Lillestrøm.

Musikk ble det også da over 400 feststemte fagfolk samlet seg til bransjefest på Rockefeller onsdag kveld.

Prisutdeling

Der ble det også delt ut priser. AF Energi & Miljøteknikk mottok pris for Best stand på VVS-dagene 2014 og Aspelin Ramm ble årets vinner av VVS-prisen – en pris som deles ut av VVS-foreningen.

- Det er alltid knyttet stor spenning til messens åpningsdag, både hos arrangør og hos utstillere. Det var en innholdsrik dag og det var kø ved inngangen da messen åpnet. Gjennom dagen hadde vi en jevn strøm av besøkende, opplyser direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde i en pressemelding.

Gratis for alle

I dag holder messen åpent fra kl.10-18, fredag kl.09-17.

Det er gratis for alle å delta på VVS-dagene.

– Vi anbefaler alle som deltar på messen om å registrere seg på vår hjemmeside vvs-dagene.no før man reiser. Da slipper du å gjøre det når du kommer og du kan bare spasere rett inn på den røde løperen, sier messedirektør Hanne Ninnia T Gjerde.