Hjullasterfører Mongstad

Adecco er Norges største bemanningsselskap. Vi har over 70 kontorer og avdelinger, og hver dag går over 8.000 personer til en jobb formidlet av Adecco. Vi tilbyr midlertidige og faste stillinger i norsk næringsliv og offentlig sektor. Adecco Transport og Logistikk leverer personell til store og små aktører innenfor fagområdene, lager, logistikk, transport og lett industri. Vi har oppdrag av både kortere og lengre varighet, og rekrutterer medarbeidere på alle nivåer, fra ufaglært personell til tunge logistikkmedarbeidere.

FirmaAdecco for kunde
FylkeHordaland
StedMongstad
Søknadsfristsnarest

Adecco Transport og Logistikk søker maskinfører med sertifikat M6. Dette er et vikariat med mulighet for forlengelse. Arbeidssted vil være på Mongstad. Vi søker kandidater for en snarlig tiltredelse.

Kvalifikasjoner:

- Maskinførerbevis, M6

- Relevant erfaring som hjullasterfører

- Fagbrev som Anleggsmaskinfører og Yrkessjåfør er ønskelig men ingen betingelse

- Arbeidsspråk er norsk

Arbeidsoppgaver:

- Transport av godt på lokket området

- Lasting og lossing

- Lettere vedlikehold/rengjøring

Vi ser etter som er effektiv, pålitelig og kan jobbe selvstendig. Adecco tilbyr alle sine ansatte fordelskort som innebærer at man etter en gitt tid i Adecco har muligheten til å søke om kurs og studiestipend opp til 2000 kr i året, gratis IT-kurs, karriereveileding verdt 4000 kr, rabatt på NKI nettstudier, Adecco treningsstipend 500 kr per år, rabatter på flere sportsbutikker og sportssenter.

Har du det vi ser etter? Da må du bare søke på stillingen! Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Arne Berge Aarseth

Telefon

55 54 04 00


Vis flere stillinger: