Alf Åge Bjørklund (t.v), Alf Christian Losvar, og Daniel Strand kommer fra Harald Nilsen AS. Bjørn Rasmussen (blå jakke) kommer fra Arne Rasmussen AS. De to entreprenørselskapene, som begge holder til i Alta, er blant over 100 byggefirmaer som sykler for sponsorene Leca, Norcem og Byggeindustrien.

Har med over 100 byggefirmaer på Birken

Representanter fra over 100 ulike selskaper fra byggenæringen sykler Birken for sponsorene Leca, Norcem og Byggeindustrien.


Rundt 220 sykler årets Birkebeinerritt for Birken-sponsorene Leca, Norcem og Byggeindustrien. Under FredagsBirken var det rundt 140 som representerte sponsoratet.

- I løpet av disse to Birken-dagene har vi med representanter fra over 100 selskaper i byggenæringen. Det er vi godt fornøyd med, sier adm. dir. Ragnar Sandin i Byggeindustrien.

Sandin vektlegger at sponsoratet ønsker en god spredning i selskaper som er representert og ikke minst er det viktig at dette skal være et opplegg for alle uansett alder og fysisk form.

- Vi vil ha med oss og vi er like imponert over de som debuterer med å sykle på sju timer som de som kommer i mål på under tre timer, understreker Sandin.

Han er også veldig fornøyd med at Birken-sponsorene hvert eneste år får med nye fjes på opplegget.

- Det er mange som har vært med oss en rekke ganger, men hvert år trekker vi ut lisensvinnere og det sikrer at vi får med både nye fjes og nye firmaer, sier Sandin.

Han sier videre at det ligger en HMS-tankegangen bak Leca, Norcem og Byggeindustriens sponsing av Birken-arrangementene.

- Hvis en lisens fra oss kan bidra til at folk begynner å trene mot et mål, har vi oppnådd veldig mye, sier Sandin.