– 3D-modellering gjør hverdagen enklere for byggmestere

Gilje Tre satser digitalt for å gjøre vindusbestillingen enklere for byggmesterne.

Illustrasjonsfoto.

Gilje Byggmester er et digitalt verktøy for salg og bestilling av vinduer og dører. I løpet av få klikk tegnes vinduet opp i 3D med riktige mål og farger. Deretter kan vinduet gå rett i produksjon.

– Gilje Byggmester er et sikkert og tidsbesparende verktøy hvor vi benytter 3D-modellering for å vise produktet som tegnes opp. Alle endringer på mål, farge, vindusinndelinger eller funksjoner oppdateres umiddelbart og resultatet vises i modellen. Om ønskelig kan man enkelt presentere ulike løsninger for kunden. Pris oppdateres hele tiden i henhold til de valg som gjøres. Vårt mål med denne tjenesten har hele tiden vært å gjøre det enklere for byggmestere å utføre jobben sin, forteller markedssjef Elin Gilje Jakobsen.

Gilje presenterte salgsløsningen på Bygg Reis Deg 2013. Flere byggevarekjeder har siden den gang implementert løsningen i sine butikker, og etterspørselen er ifølge Gilje stor fra byggevarehandlere over hele Norge.

– Nå gleder vi oss til at byggmestere skal få ta verktøyet i bruk. Med Gilje Byggmester ligger alt til rette for å gi bedre kundeservice og bruke mindre tid på kontoret, mener Elin Gilje Jakobsen.