Kontraktskoordinator

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist18.09.2014

Vi har nå en ledig stilling som kontraktkoordinator innen drift og vedlikehold ved Byggherreseksjonen i Statens vegvesen Region midt.

Statens vegvesen Region midt har i dag ansvar for 19 driftskontrakter av riks- og fylkesveger i Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. Ansvaret for kontraktene ligger i vegavdelingene for de ulike fylkene, men Byggherreseksjonen ved Strategi-, veg og transportavdelingen har ansvaret for å koordinere fornyelsen av kontraktene og å bistå vegavdelingene under oppfølgingen. Byggherreseksjonen har nå ledig stilling som kontraktkoordinator for drift og vedlikehold av veger. Kontorsted er i utgangspunktet regionvegkontoret i Molde, andre lokasjoner i regionen kan vurderes i spesielle tilfeller.

Hva skal du jobbe med?

Koordinere regionens arbeid med kontrakter innen drift- og vedlikehold. Dette innebærer blant annet faglig koordinering, gjennomføre anbudsprosess med utarbeidelse av konkurransegrunnlag og kontraktsoppfølging.

Lede arbeidet med regional kontraktstrategi

Være rådgiver og faglig støtte for det interne fagmiljøet

Arbeidsoppgavene innebærer at du skal ha utstrakt kontakt og samarbeid med interne og eksterne ressurser, og derfor må du regne med en del reisevirksomhet. Kontorsted er i utgangspunktet ved regionvegkontoret i Molde. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø med fokus på fagutvikling og kunnskapsdeling.

Hvem er du?

Du har minimum 3 års utdanning fra universitet eller høyskole, fortrinnsvis ingeniørutdanning. Eventuelt utdanning innen økonomi eller jus på tilsvarende nivå. Det kreves relevant erfaring fra praktisk kontraktarbeid. I tillegg vil det bli lagt stor vekt på god praksis fra og kjennskap til drift og vedlikehold av veger. Av personlige egenskaper vil vi legge vekt på at du er utadvendt, har gode samarbeidsevner og at du samtidig kan arbeide selvstendig. I tillegg må du ha evne til å ta initiativ og være en pådriver for å sikre god faglig kvalitet og fremme de strategiske linjer i fagutviklingen.

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til seksjonsleder Ivar Horvli på tlf. 472 40 741 eller Bernt Skram-Fuglset tlf 41 43 75 83.

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og geografisk- eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Søknad med CV sendes elektronisk, søk her   Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Vis flere stillinger: