Husqvarna har utviklet en glimrende app for Ipad som handler om riktig bruk av fabrikkens kappmaskiner.

Brukervennlig app fra Husqvarna

Husqvarna har utviklet en glimrende brukermanual for kappmaskiner i en app for Ipad.

Markedssjef Kristian Forsdahl mener at Husqvarna-appen på sikt også kan komme til å inneholde brukermanualer for andre Husqvarna-produkter.

Formålet med appen, som i første omgang er designet for Ipad, er å få brukerne til å jobbe tryggere og mer effektivt.

–Det er også servicevideoer i appen. Disse viser hvordan man skal bruke maskinen mest mulig ergonomisk, sier markedssjef Kristian Forsdahl i Husqvarna Construction Products til Byggeindustrien.

Svært oversiktlig

Husqvarna-appen inneholder en svært oversiktlig innføring i riktig bruk av fabrikkens kappmaskiner. Man får rett og slett en ypperlig opplæring, og et mer brukervennlig og attraktivt alternativ enn den vanlige brukermanualen. Den omhandler også service og vedlikehold av maskinene. Det er gratis å laste ned Appen som for øvrig er på enkel engelsk.

Bare for kappmaskiner

–Foreløpig er Husqvarna-appen bare for kappmaskiner. Men den er blitt svært godt mottatt i markedet, så man skal ikke se bort i fra at Husqvarna også kommer med apper for andre produkter, sier Forsdahl.

–Ergonomi er viktig

Ergonomi er et sentralt tema for den svenske fabrikken, og i appen riktig ergonomisk bruk av kappmaskinene lagt stor vekt på.

–Det å bruke både maskinen og kroppen mest mulig hensiktsmessig, er et veldig viktig element i utviklingen av Husqvarna-maskinene. Riktig ergonomi er et eget og viktig kapittel i appen. Den inneholder mange videoer og bilder som oversiktlig og enkelt illustrerer innholdet, sier Forsdahl.