HMS-rådgiver i tunnelrehabiliteringsprosjektet

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist15.09.2014

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot!

Tunnelrehabiliteringsprosjektet er et av fem prosjekter i avdelingen og organisert i linjen under avdelingsdirektør. Prosjektet vil ha ca 20 medarbeidere, og ha ansvaret for rehabilitering av til sammen 13 tunneler i Oslo. Tunnelene i Oslo utsettes for stor slitasje. Flere av tunnelene er nå i en slik forfatning at det er behov for full rehabilitering. Aktuelle tiltak er blant annet utskifting av elektrotekniske anlegg, betongrehabilitering, vann- og frostsikring, utskifting av vegbane, rehabilitering av tekniske bygg og brannisolering av konstruksjoner.

Dette betyr at vi trenger et mannskap med kompetanse innen mange ulike fag. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere sikrer gode faglige løsninger og god fremdrift i prosjektet.

Vi ønsker å bygge et sterkt team som kjennetegnes av arbeidsglede, erfaringsoverføring og respekt. Av omverdenen skal vi oppfattes som profesjonelle, dyktige, rettferdige og konsekvente.

Arbeidsoppgaver HMS rådgiver

Han/Hun vil ha ansvar for utarbeidelse av SHA-plan og bistå byggleder i oppfølging mot entreprenør. HMS-rådgiver skal være en pådriver, inspirator og en hjelpende hånd for alle i prosjektorganisasjonen innen HMS.

Kvalifikasjoner

Du må ha utdanning fra universitet eller høgskole.

Det legges stor vekt på at HMS rådgiver har erfaring fra HMS på større prosjekter. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelt fagområde og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Det vil bli lagt vekt på at den som tilsettes er initiativrik, resultatorientert og har de rette personlige forutsetninger for rollen. Det kreves gode norskkunnskaper. Stillingen gir fast ansettelse i Statens vegvesen. Etter at prosjektet er ferdig vil du bli tildelt andre byggherreoppgaver. Arbeidssted er Oslo.

Lønn

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Hilde Ulvik

Telefon

412 31 424

Vis flere stillinger: